+32 (0)479 43 57 53
vincent@20CENTRetail.com
fr
en
nl
Onthaal
Artikelen
Contact
Alle
artikelen
Een conversatie over conversie met Marc Ryski
In een paar maanden, een nieuwe mark dankzij ervaring en AI
EuroFoodArt op Horeca Expo
Is de toekomst voor compacte concepten?
Inclusie moet verder gaan dan goede bedoelingen
Bijna 6 op de 10 consumenten gebruiken voedingssupplementen om hun gezondheid te versterken
Een gesprek met Nicolas Gueuzurian, Country Director van Delhaize Luxemburg
Een kwart eeuw Carrefour in België
Innoveren is gelijk aan taxeren
Delhaize lanceert een Sport- en Gezondheidscategorie tijdens zijn Food Market
Salon du Brasseur in Nancy
Vandaag hebben we te maken met flexidrinkers.
Het segment van ontbijtgranen is zeer intensief
Colruyt Group zet in op hybride vlees
Delhaize bevestigt zijn momentum tijdens de wijnfestivals
Een Bezoek aan de Carrefour-beurs
Delhaize wordt partner van Hockey Belgium
Alex van Gestel on the Consumer Voice Report
Retail Together in Parijs
Is AI klaar om te voelen? Lessen uit het Consumer Voice-onderzoek
Hoe ga je om met de Oeps-klant
20CENT Mood Leve de zomer
NRF Retail's Big Show Europe avec Arnaud Gallet
Helderheid scheppen in duurzaamheidsrapportage
Carrefour België opent een winkel in Frankrijk
Al een kwart eeuw Collect&Go
Een kijkje naar de professionele markt van draadloos tuinieren
Voorjaar gematigd voor zelfstandige modewinkels
Retaildesign is een echte discipline
Overschakelen van een reactieve aanpak naar een proactieve strategie
Snel laden geïntegreerd in het SuperPlus-programma
De mens en de kracht van het netwerk blijven essentieel
Delhaize start het maatjesseizoen met groeiverwachtingen
Bezoek achter de schermen bij IHPO
Het is te duur om goedkoop te kopen
Autonome winkels en de kracht van AI
Colruyt Group schakelt tijdelijk over op biodiesel
De KAM wordt een bedreigde soort
Buy Bye de strategische microstore
Lichte stijging van terugroepingen
Kruidvat maakt mensen bewust van verzorgingsarmoede
Docks Bruxsel is een echte bestemming
Belgische mossels van Colruyt zijn er
Belbul is de nieuwe naam voor Belgische bubbels
Bongo opent zijn nieuwe cadeau-ateliers
Het begin van een Dynastie
Scanmania is terug voor een derde editie
Innovatie in verpakkingen en groei van plantaardige dranken
Naar twee snelheden
Afspraak op het Forum voor Klantactivatie 2025
Het geheim is luisteren naar het veld
Een bezoek aan de Urban Farm van Delhaize Boondael
Wegen was nog nooit zo eenvoudig
Delhaize gaat in de aanval
Liberaal Conservatief en consumentengedrag
Sunday Bloody Sunday
Shoptalk is een gemeenschap van merken en retailers
Koele Klimaten wijnen met een focus op Denemarken
Skills4Retail mikt op duurzame groei voor de retailsector
Preview van Shoptalk Europe
Nicolas Ancion vertelt alles over het Prix Juste label
The 4 Es of Commercial Activation
Drie Intense Dagen op Saveurs et Métiers 2025
Een kleine tour door Centre-Loire
De rebranding op onze verpakking krijgt al positieve reacties
Minder, Premium, Ervaring...trends in snacks en dranken met Stijn Bex
Alcohol vrij is nu mainstream
EUROCIS staat voor de deur
The healthy food movement
Een preview van Saveurs et Métiers
Op weg naar acht miljoen bezoekers
4 op de 10 consumenten zijn van plan meer online uit te geven
Classics, niet te missen evenementen en een paar nieuwe ideeën voor jouw agenda in 2025
My 20CENT over de overname van Delfood door Delhaize in vijf vragen
De opkomst van generatieve AI, de toekomst van self checkout en andere retailtrends van 2025
Sirha Lyon trapt het jaar af voor professionals in de voedingssector
Looking Forward 2025
Looking forward to 2025 met Alexandra Iftimiciuc van Maison et Objet
Looking forward to 2025 met Bastian Mingers van Koelnmesse
Looking forward to 2025 met Olivier Lejeune van Schenk
Looking forward to 2025 met Francis Van Acker van Design Republic
Looking forward to 2025 met Chrtistophe Echement van Ping Price
Looking forward to 2025 met Jonathan Hertog van Delhaize
Een belangrijke stap naar inclusief winkelen in België
v